Veelgestelde vragen

hier vind u antwoord op de meest gestelde vragen...


Laptop Reparatie Herinstallatie alle merken OA Scherm vervangen Hardeschijf vervangen Dc jack reparatie nodig? Uw Laptop laadt niet meer op? Krijgt uw laptop helemaal geen stroom meer? Het kan natuurlijk zijn dat dit aan uw adapter ligt, deze hebben we voor diverse merken op voorraad. Indien het probleem aan het oplaadpunt van uw laptop zit moet de dc jack connector worden vervangen

Laptop4al is onderdeel van HenC Computers

HenC Computers is in het jaar 1991 opgericht door twee vrienden en is gevestigd aan de noordewierweg 176 te  Amersfoort. 033-4610350
HenC computers heeft in de loop der jaren zowel in de zakelijke als in de particuliere markt haar klanten opgebouwd. HenC staat voor Service, Betrouwbaarheid en goede prijzen. Net als met vrienden is alles bij ons gebaseerd op vertrouwen. Onze klanten zijn dus onze vrienden. De service van HenC gaat dan ook heel ver. Wij zijn tevreden, wanneer u tevreden bent. Voor al uw computer gerelateerde vragen kunt u bij ons terecht. Wanneer wij het antwoord op een vraag niet weten, dan vragen we het aan onze contacten binnen de markt. Uit alle hoeken van Nederland komen mensen die bij ons hun computers en supplies aanschaffen.

Ons personeel is bijna altijd vriendelijk en in voor een babbeltje. Actuele kennis van de computerontwikkelingen binnen Nederland is bij ons paraat. Maar ook wij leren soms van de ervaringen van onze klanten. Want zeg nou zelf "Je bent nooit te oud om te leren!". Kom eens langs in de winkel van HenC computers noordewierweg 176 te Amersfoort, dan kunt u zelf zien waar wij voor staan! 033 4610350

Tot ziens!

Voor laptop of pc komt u naar HenC

PS. ook voor het opnieuw installeren, virus verwijderen en data recovery kunt u bij ons terecht.
ook voor het bouwen en samenstellen van een nieuwe PC kunt u bij ons terecht
Reparatie van Laptop Schermen Chipsets Videokaarten DC JackHoe vind ik de juiste adapter voor mijn laptop?

Snelste manier op de juiste laptop adapter te vinden is via de menu "Juiste adapter vinden" zie selectie tool linksboven op onze website. U selecteerd de juiste laptop merk en type alle geschikte producten voor u laptop worden getoond in het overzicht rechts van het scherm, Uw laptop model/type kunt u veelal op de onderzijde van uw laptop aflezen.
In het zoekveld rechtboven op onze adaptermagazijn.nl kunt u het partnummer van uw adapter invullen. Aan de hand van specificaties/gegevens zoals voltage, ampere en connector ( afmetingen van de plug/connector vind u bij de omschrijving van onze adapters. ) nagaan of het gevonden artikel datgene is wat u zoekt bij twijfel kunt u altijd bellen 033-4610350, mailen of via chat om hulp vragen.

Ik heb de juiste adapter gevonden maar mijn laptop model staat niet aangegeven in de lijst met geschikte laptops?
Het overzicht van geschikte laptops is met zorg samengesteld maar helaas niet altijd compleet. Bij twijfel kunt u naar de adapter partnumbers kijken of contact met ons opnemen.

Zijn de aangeboden adapters origineel?
Wij verkopen zowel Compatible ( Replacement ) als originele adapters. Originele adapters liggen in een hoger prijssegment dan de compatible adapters.Compatible adapters zijn met zorg ontwikkelde adapters speciaal op maat voor uw laptop. Het verschil met uw originele adapters is dat deze adapters geen duur merklogo hebben. Zowel originele als compatible adapters zijn voorzien van garantie. Ons assortiment voorziet in al uw behoeftes.

Hoe komt het dat jullie zoveel goedkoper zijn dan anderen?
Het antwoord is simpel, Namelijk wij maken minder winst en kopen groot in. Echter wel genoeg voor een gezonde bedrijfs voering. Wij staan voor een goede service tegen redelijke prijzen.

Wat is een netsnoer?
Het netsnoer is het netsnoer dat uw adapter met het stopcontact verbindt. Veelal is het netsnoer van defecte adapters nog prima in orde. Daarom bieden wij de adapters exclusief netsnoer aan, zodat wij de prijs voor uw laptop adapter laag kunnen houden.

Ontvang ik een factuur van de aankoop?
Ja, van alle bestellingen die u via onze webshop doet ontvangt u een factuur via mail en post.

Hebben jullie een fysieke winkel voor afhalen?
Ja, u kunt u bestelling ook bij ons op Winkel in Amersfoort afhalen ( zie gegevens links onderin op onze website )

Op welke manieren kan ik afrekenen?
U kunt betalen via Ideal, bankoverschrijving of bij afhalen

Laptop4al.nl

Noordewierweg 176
3812DP AMERSFOORT
NL

Tel.: 033-4610350
© 2020 Laptop4al.nl.
All Rights Reserved
 Veelgestelde vragen