Klantenservice

Naam;
Laptop4al.nl
Noordewierweg 176
3812DP AMERSFOORT
NL


Telefoongegvens;
Telefoon: 033-4610350

Openingstijden;
Dinsdag  donderdag vrijdag van 10.00 t/m 17.00 uur
woensdag van 10:00 t/m 13:00 uur
Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur
Maandag gesloten

Bedrijfgegevens;
kvk nr:  32120425 te Amersfoort
btw nr: NL001197945B21

Bankgegevens;
Informatie voor bestellingen per bank betaling vooruit;

Bank: ABN AMRO
Rekeningnummer: NL81ABNA0514930683
T.n.v. HenC Computers te Amersfoort

Internationale transacties;
Informatie voor bestellingen vanuit het buitenland;

BIC- cq SWIFTCODE: ABNANL2A
IBAN NUMMER: NL81ABNA0514930683


Afhalen (Graag van te voren een telefonische afspraak maken bij afhalen.)

U kunt uw bestelling ook ophalen bij onze afhaallocatie .
Kies bij verzendwijze voor de optie afhalen, en wij leggen uw bestelling klaar.

U kunt een product natuurlijk ook afhalen zonder eerst een bestelling te hebben geplaatst. U kunt dan contant afrekenen
Graag van te voren een telefonische afspraak maken bij afhalen.

Openingstijden bij afhalen:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00- 17.00
Woensdag 10.00- 13.00
Donderdag 10.00- 17.00
Vrijdag 10.00- 17.00
Zaterdag 10.00- 17.00

 

Op een veilige manier betalen bij Laptop4al.nl

Ideal
Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, ABN Amro, Rabobank, SNS bank, Fortis, ASN bank of Friesland bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de gemakkelijkste en veiligste manier van betalen op internet.
- Snel, simpel en veilig betalen via uw eigen vertrouwde omgeving van internetbankieren.
- Op werkdagen voor 9.00 uur met iDEAL besteld? De volgende werkdag in huis!
- Betalen via iDEAL bij Laptop4al.nl is volledig gratis.

Bankoverschrijving
Indien u gebruik maakt van bankoverschijving maakt u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf over op onze rekening. Houdt u er rekening mee dat de verwerking van uw betaling 1-2 werkdagen in beslag kan nemen.

Uw bestelling word als volgt verzonden

Bestellingen worden standaard verstuurd met DHL, Indien u met Ideal betaald voor 9.00 uur heeft u uw order de volgende dag al in huis. Zelfs als u vrijdag een order plaats wordt deze de volgende dag geleverd op zaterdag. Bij bestellingen waarbij de klant kiest voor overmaken versturen wij de order nadat het factuurbedrag is ontvangen.

Garantie & Retouren

Als consument heeft u recht op een deugdelijk product, dat u binnen de gestelde garantietermijn normaal moet kunnen gebruiken. Laptop4al.nl verleent garantie op alle producten, waarbij de garantietermijnen uiteenlopen. Indien het geleverde product defect raakt binnen de garantieperiode, kunt u een beroep doen op de garantie. Laptop4al.nl zal bij een - na inspectie geconstateerd – defect uw product repareren of vervangen door een nieuw of andere product.

Op alle Compatible adapters krijgt u bij Laptop4al.nl 1 jaar garantie tenzij anders aangegeven. Op Originele Adapters geven wij 3 jaar garantie. De garantie is niet van toepassing indien de mankementen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik of gebruik voor andere dan normale (bedrijfs)doeleinden, van buiten komende oorzaken, zoals brand- of waterschade, of indien de goederen door anderen Laptop4al.nl zijn gewijzigd of worden onderhouden.

Indien het product bij controle niet DOA of defect blijkt te zijn, worden afhankelijk van de gemaakte kosten door Laptop4al.nl, onderzoekskosten in rekening gebracht. Defecten veroorzaakt door software- of configuratieproblemen vallen niet onder garantie.

De kosten voor verzending naar Laptop4al.nl zijn voor rekening van de verzender. Ongefrankeerde goederen worden niet geaccepteerd. De verzender is zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport naar Laptop4al.nl.

De verzendkosten van de omruiling en/of vervanging van een product naar de klant zijn voor rekening van Laptop4al.nl, mits het om defecte of verkeerd geleverde producten gaat. Indien de consument een product naar Laptop4al.nl op wil sturen, dient de consument eerst telefonisch of via e-mail melding te doen hiervan.

Pakketten zonder vermelding van klantgegevens en/of factuurnummer worden niet geaccepteerd. De consument dient aan te tonen dat het product binnen de garantietermijn een gebrek vertoont waarvoor deze garantie geldt.

Heeft u binnen de gestelde garantietermijn een probleem met een product van Laptop4al.nl? Neem dan contact op via het contactformulier. Vermeld hierin duidelijk het defect en uw bestellingsnummer. Wij zullen dan zorgen voor een adequate, snelle en correcte afhandeling van uw probleem.
Op de garantiebepaling gelden onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de consument toekent.


Uitzonderingen en beperkingen op de garantie
De garantie is niet van toepassing indien de mankementen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik of gebruik voor andere dan normale (bedrijfs)doeleinden, van buiten komende oorzaken, zoals brand- of waterschade, of indien de goederen door anderen dan Laptop4al.nl zijn gewijzigd of worden onderhouden.
Defecten veroorzaakt door software- of configuratieproblemen vallen niet onder garantie.
Indien u een defect artikel naar Laptop4al.nl op wilt sturen, verzoeken wij u hier eerst melding van te doen via email. Pakketten zonder vermelding van klantgegevens en/of factuurnummer worden niet geaccepteerd.
De klant is zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport naar Laptop4al.nl. Dit kan niet worden verhaald op de transportverzekering van Laptop4al.nl
Reparatie of vervanging van het product leidt niet tot hernieuwing of verlenging van de garantieperiode.
De garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke koper en is niet overdraagbaar bij wederverkoop.
Garantie geldt niet wanneer het product onjuist is geïnstalleerd, verwaarloosd, te lang of incorrect opgeladen, onderhevig is geweest aan een niet door Laptop4al.nl geautoriseerde reparatie of modificatie, gebruikt is in een apparaat waarvoor het niet is bedoeld of bij enige andere vorm van incorrect gebruik.
Laptop4al.nl aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid ten aanzien van vervolgschade, inclusief persoonlijk letsel, verlies van inkomsten, interessen, verloren data of enige andere incidentele of indirecte schaden, veroorzaakt door onoordeelkundige installatie of gebruik van haar producten of door installatie of gebruik van apparatuur die is veranderd, beschadigd of op verkeerde wijze is gebruikt.


Kabelbreuk
Voor kabelbreuk gelden bijzondere garantiebepalingen.
In geval van originele merkkabels/adapters en compatible kabels/adapters wordt in geen enkel geval garantie verleend op kabelbreuk.

Niet goed? geld terug garantie.

Producten kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits in nieuwstaat, binnen 1 week wordt het bedrag teruggestort op de rekening.

Laptop4al.nl

Noordewierweg 176
3812DP AMERSFOORT
NL

Tel.: 033-4610350
© 2020 Laptop4al.nl.
All Rights Reserved
 Klantenservice