F.A.Q - Veelgestelde Vragen

 hier vind u antwoord op de meest gestelde vragen...

Hoe vind ik de juiste adapter voor mijn laptop?
Snelste manier op de juiste laptop adapter te vinden is via de menu "Juiste adapter vinden" zie selectie tool linksboven op onze website. U selecteerd de juiste laptop merk en type alle geschikte producten voor u laptop worden getoond in het overzicht rechts van het scherm, Uw laptop model/type kunt u veelal op de onderzijde van uw laptop aflezen.
In het zoekveld rechtboven op onze adaptermagazijn.nl kunt u het partnummer van uw adapter invullen. Aan de hand van specificaties/gegevens zoals voltage, ampere en connector ( afmetingen van de plug/connector vind u bij de omschrijving van onze adapters. ) nagaan of het gevonden artikel datgene is wat u zoekt bij twijfel kunt u altijd bellen, mailen of via chat om hulp vragen.

Ik heb de juiste adapter gevonden maar mijn laptop model staat niet aangegeven in de lijst met geschikte laptops?
Het overzicht van geschikte laptops is met zorg samengesteld maar helaas niet altijd compleet. Bij twijfel kunt u naar de adapter partnumbers kijken of contact met ons opnemen.

Zijn de aangeboden adapters origineel?
Wij verkopen zowel Compatible ( Replacement ) als originele adapters. Originele adapters liggen in een hoger prijssegment dan de compatible adapters.Compatible adapters zijn met zorg ontwikkelde adapters speciaal op maat voor uw laptop. Het verschil met uw originele adapters is dat deze adapters geen duur merklogo hebben. Zowel originele als compatible adapters zijn voorzien van garantie. Ons assortiment voorziet in al uw behoeftes.

Hoe komt het dat jullie zoveel goedkoper zijn dan anderen?
Het antwoord is simpel, Namelijk wij maken minder winst en kopen groot in. Echter wel genoeg voor een gezonde bedrijfs voering. Wij staan voor een goede service tegen redelijke prijzen.

Wat is een netsnoer?
Het netsnoer is het netsnoer dat uw adapter met het stopcontact verbindt. Veelal is het netsnoer van defecte adapters nog prima in orde. Daarom bieden wij de adapters exclusief netsnoer aan, zodat wij de prijs voor uw laptop adapter laag kunnen houden.

Ontvang ik een factuur van de aankoop?
Ja, van alle bestellingen die u via onze webshop doet ontvangt u een factuur via mail en post.

Hebben jullie een fysieke winkel voor afhalen?
Ja, u kunt u bestelling ook bij ons op kantoor in utrecht afhalen ( zie gegevens links onderin op onze website )

Op welke manieren kan ik afrekenen?
U kunt betalen via Ideal, bankoverschrijving of bij afhalen

Laptop4al.nl

Noordewierweg 176
3812DP AMERSFOORT
NL

Tel.: 033-4610350
© 2020 Laptop4al.nl.
All Rights Reserved
 F.A.Q - Veelgestelde Vragen